| Uživatel | Příspěvek |
|
|
|
dobrý den scháním pant kapoty na 912 nebo nemáte někdo zkušenost s výrobou ? nemám žádný a tak ani nevím jak vypadá děkuji RR
|
|
|
|
|
Viděl jsem inzerát na prodej kapoty, ale asi na typ 420.
Za 1500Kč.
Jestli je to stejné nevím, ale myslím, že se to moc nelišilo.
Bylo tam číslo tel. 724540829. Plzeň.
Třeba ještě není prodaná 
|
|
|
|
|
Zdravím,
mám panty nafocené, ale stále se mě nějak nedaří vložit sem fotky, takže pokud se mě ozvete na e-mail, pošlu Vám je. Snad by šly vyrobit, i když asi nějaký jednoduchý připravek by to asi chtělo. Pokud budete mít vážný zajem o výrobu, mohu je přesně změřit a udělat jednoduchý výkres.
Vladimír Cichy
|
|
|
18.51 21.1.2011
| monte carlo
| | |
|
|
|
Příspěvek upraven dne 18.53 – 21.1.2011 uživatelem monte carlo
Panty mohu nafotit na mém autě. V podstatě se jedná o obdobný pant jako u skříní (pianový pant). Určitě se někde najde výrobce, který je vyrábí ve vhodné velikosti. Ten pant je pak zasazen do falcu v kapotách a zajištěn šrouby.
Při výrobě doma bych doporučoval pant svařovat z trubiček a dvou plechových pásů. Přitom se musí dát hodně pozor na úhel otvírání. Jako materiál by byl nejlepší nerez. Dobrý svářeč nerezu udělá mikrosváry, které skoro nevadí. Plechové pásy (s výřezy)se dnes mohou vyříznout na laseru.
Myslím, že je to proveditelné.
Tahle firma vyrábí v Německu panty na kapoty:
http://www.franz-holz.com/High…..es_22.aspx

|
|
|
|
|
děkuji za reakci na muj příspěvek
mimo jiné montuji VZT a f-ma co mi vyrábí potrubí má vypalovačku a pracuje s nerezem tak by se mi hodily podrobnější informace a pokud možno i míry
odkaz na f-mu do německa je zajímavý skusím kolegu který s němci obchoduje a´t mi zjistí co a jak
rr
|
|
|
|
|
Pro rr : ozvěte se mi na e.mail, pošlu Vám náčrt pantů a foto.
Vladimír Cichy
|
|
|
|
|
ahoj děkuji kolegovi Vladimírovi za foto na soukromém emailu a při
této příležitosti jsem si prohlédl jeho foto galerii
a vznikl mi tím problém on má zadek auta (má sice kabrio a já limuzínu) s výdřevou ale já bez výdřevy nic jsem na tom ještě nedělal a právě tam mám problém se rzí roh je zrezlý
|
|
|
|
|
Tak to je smůla, to už někdo neodborně opravoval nebo je již dřevo úplně vyhnilé – všechny populáry měly smíšenou konstrukci, tj. i vzadu byla výdřeva, na kterou se šroubovaly blatníky. Na čem blatníky drží?
Mám doma také limuzínku 912 před renovací, ale karoserie je slušná, výdřevu má. Bylo by možné si ji prohlédnout, nebo bych to nafotil, ale až na jaře, teď přes zimu to mám zarovnané krámy ze zahrady.
vlaci
|
|
|
|
|
děkuji za nabídku radši osobní prohlídka jestli by to nevadilo ostatní dřevo je docela OK jsem zod Chomutova
|
|
|
|
|
pošlu foto vypadá to jako by to tak mělo být 
|
|
|
|
|
Ta kapota je naprodej – než ten pant vyrábět .
http://www.oldtimeranonce.cz/m…..da-popular
|
|
|
|
|
ahoj ale ta kapota není naše je ten pant stejne dlouhej 
|
|
|
|
|
Já myslím, že než ho vyrábět, tak i kdyby byl o 5-10cm kratší, tak to ničemu nevadí. Nejspíš to bude cca stejné.
|
|